Des Fleurs Weddings

Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen!
Die o zo belangrijke grote dag... Die speciale, mooie, fijne en romantische momenten en een spetterend feest. Kortom, de bruiloft van jullie dromen.

Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van al die belangrijke zaken. Tenslotte wil je ook stress loos van jullie bruiloft genieten. Het moment om Des Fleurs in te schakelen.

Met mijn ruime ervaring, uitstekende leverancierscontacten, creativiteit en planningsvaardigheden kunnen we samen dit alles combineren en zo de bruiloft van jullie dromen creëren!

Jullie hebben zelf de controle over elke stap en we stemmen elk onderdeel af op jullie wensen en beschikbare budget. Overleg en afspraken worden uitsluitend op jullie gemak gemaakt met de beste leveranciers die volgens ons geschikt zijn voor jullie bruiloft. Zo kun je ook in optima forma genieten van de voorbereidingen naar jullie bruiloft.

Planning en uitvoering

Hebben jullie alles al gepland en georganiseerd maar toch het gevoel dat je er op de grote dag graag iemand met de juiste specialisatie bij wilt hebben om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt?

Ook hiermee help ik jullie graag. Ruim voorafgaand aan de dag van de bruiloft, zullen we bijvoorbeeld contact opnemen met alle leveranciers om de tijdstippen van de dag te organiseren en een 'planning' te creëren. Daarnaast ben ik van begin tot eind op jullie trouwdag aanwezig om leveranciers te ontmoeten, de locatie crew te informeren en alles voor jullie in "bedrijf" te stellen. Omdat ik op de dag het aanspreekpunt ben voor vragen van leveranciers of locatie crew zal ik op de achtergrond aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles soepel en fijn verloopt.

Het wordt de perfecte stressvrije dag en jullie kunnen ontspannen bezig zijn met elkaar en de gasten en genieten van deze speciale dag, wetende dat alles prima geregeld volgens plan verloopt.

Zorgeloos genieten van jullie trouwfeest?
Fleur zorgt ervoor!Extra mogelijkheden

Hebben jullie misschien al bepaalde gedeelten van jullie bruiloft gepland, maar vind je het lastig om keuzes te maken en knopen door te hakken?

Ook tijdens de planning van de bruiloft kan Des Fleurs je helpen met het maken van deze keuzes. Samen bekijken we wat tot nu toe is gepland en ik help jullie verder met de resterende te regelen items.

We zullen betrouwbare leveranciers aanbevelen op basis van jullie wensen en budget voor de bruiloft en meedenken over de planning. Voor leveranciers die u al hebt geboekt, nemen wij contact met hen op om alle tijdstippen en organisatorische aspecten van de dag te regelen.

©  Des Fleurs | Disclaimer
Realisatie: Vibez Factory