Des Fleurs Locatie

Onze unieke locatie

Burgh Haamstede ligt op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland. Het is een mooie kustplaats met circa 17 kilometer zandstrand. Met zijn bosrijke omgeving, en het bruisende centrum van Renesse op maar slechts 5 kilometer afstand, de perfecte locatie voor uw partij.

Op de rustige Dapperweg op nummer 23 staat dit prachtige multifunctionele pand. Omringd door groen, weilanden en een zwemvijver zit u heerlijk vrij van het drukbezochte centrum, dat maar op 5 minuten loopafstand van ons vandaan ligt.

Aan de linkerzijde van onze locatie vindt u de smaakvol ingerichte lounge ruimte, met zijn moderne bar, podium voorzien van diverse geluidsfaciliteiten & sfeervolle haard de ideale ruimte voor een break tijdens een vergadering, een borreltje of een spetterende feestavond.

Aan de rechterzijde van het pand vindt u de ruime en eveneens sfeervolle zaal, met mogelijkheid tot diverse (zakelijke) opstellingen, ingebouwde beamer en scherm en professionele geluidsinstallatie. Ook is deze ruimte voorzien van een kleine bar. Tot slot beschikt onze locatie aan de lounge zijde over een ruim terras met aangrenzende tuin, een moderne sanitair groep en eigen parkeergelegenheid.

Een unieke locatie aan zee... Een fijn vooruitzicht!


De mogelijkheden

Onze locatie is zeer geschikt voor diverse partijen, van zakelijke bijeenkomst tot personeelsfeest. Wij maken voor u graag een offerte op maat, en denken met alle liefde met u mee over de invulling en planning van uw event, vergadering, feest of partij.

Als u onze locatie wilt boeken, maken we graag eerst een afspraak om de locatie te verkennen, uw plannen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Van een totaal georganiseerd event tot betrokkenheid bij elk willekeurig onderdeel. Het is natuurlijk ook mogelijk om de locatie te huren zonder gebruik te maken van de Des Fleurs services.

Onderaan deze pagina kunt u een datum optie of informatie verzoek plaatsen.

De locatie in beeld

Bekijk hieronder een aantal sfeerbeelden van onze locatie met de verschillende ruimten en diverse aanwezige voorzieningen.


Ik plaats ook regelmatig locatie updates en nieuws op mijn Des Fleurs Facebook pagina.

Plaats hier uw datum optie
of informatie verzoek.

vult u alstublieft het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen hierna spoedig contact met u op.

©  Des Fleurs | Disclaimer
Realisatie: Vibez Factory