Des Fleurs Events

Organisatie van feesten en events

Het organiseren van een feestelijke of speciale gelegenheid vergt best veel van uw tijd. Locaties verkennen en selecteren. Originele ideeën bedenken en keuzes maken over o.a. de culinaire invulling of entertainment. En niet te vergeten, de persoonlijke sfeer en fijne thematiek.

Allemaal elementen die overwogen en beslist moeten worden. Niet op de dag zelf, maar graag ruimschoots van te voren. Hét moment waarop Des Fleurs u graag helpt om uw mooie ideeën en wensen te inventariseren, om mijn kennis en ervaring met u te kunnen delen, suggesties te doen en lastige knopen door te hakken.

Gewoon, om u als sparring partner bij te staan en er samen voor te zorgen dat alles klopt. Van aankleding tot zaallicht en van catering tot entertainment. Zo maak ik van uw feest of event mijn uitdaging!

Goed geregeld!

Welk idee u ook heeft, een goed feest of event is een moment met algemene meerwaarde. Een unieke gebeurtenis die informeert, vermaakt, stimuleert en enthousiasmeert en zo bijdraagt aan het bereiken van uw specifieke persoonlijke of bedrijfsdoelstellingen.

Des Fleurs zorgt ervoor dat u en uw gasten positief verbaast raken over de ambiance, de presentatie en de aankleding van uw event. Van de warme ontvangst, de bijzondere gerechten en het veelzijdige programma tot de hotelovernachting en het vervoer terug naar huis. Des Fleurs haalt het hoogst haalbare uit uw feest of event en scoort bij uw bezoekers, gasten, medewerkers, klanten of relaties altijd een ruime voldoende.
Goed geregeld dus, een prettig vooruitzicht.

Geen enkel feest of event is hetzelfde, en daarom werk ik slechts met offertes op maat. Zou u graag de planning of organisatie voor uw feest of event uit handen geven, en op de dag zelf zorgeloos genieten? Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Maak een afspraak op onze locatie

©  Des Fleurs | Disclaimer
Realisatie: Vibez Factory